Vrei să ne povestești despre proiectul tău?

Hai sa vorbim

Servicii software integrate

PHP API / REACT / TYPESCRIPT

Hai sa ne cunoastem

Fiecare nou parteneriat începe cu o discutie pentru a identifica nevoile si a putea propune o solutie optima avand in vedere nevoile clientului

Update / Replatform

Aducem softul existent la zi sau in functie de necesitati generam un nou proiect actualizat noilor evolutii technologice

Strategie

Cheia unui proiect de succes tine in mare parte de personalul care executa proiectul, asfel noi detinem expertiza in mai multe limbaje de proramare si putem creea si livra proiecte indiferent de complexitatea lor

Limbaje de programare

Expertiza noastra este in urmatoarele limbaje de programere php, node, react-typescript, java, asp.net, .net, linux. Si ce mai putem face pentru tine: fie ca doresti un site pe diferite platforme (WordPress, WooCommerce, Magento, Laravel, React) sau doresti o solutie personalizata suntem la dispozitia dumneavoastra.

Development

Dezvoltam API, extensii, module, in functie de necesitatile tale si le integram cu plaforma pe care este construit siteul tau. Acesta este nucleul a ceea ce facem, construim pentru tine. .

întreținere

Întreținem toate proiectele construite de noi, nu percepem taxe pentru remedierea erorilor si intervenim ori de cate ori este necesar. așa că ne revine sarcina de a scrie cod bun. Inovam mereu si vei avea acess gratuit la toate upgradeurile , asfel proiectul tau va fi mereu in top.

Optimizare SEO

Înțelegem că o parte integrantă a construirii și întreținerii unui site web este să ne asigurăm că acesta este bine clasat. Deci, dacă este vorba de etichete canonicals sau hreflang, suntem pe asta!

Retainers

Parteneriatele noastre pot începe cu un nou site web, dar în centrul ceea ce facem este îmbunătățirea continuă a proiectelor noastre prin intermediul reținuturilor active.

Integrare

Numiți serviciul, noi l-am integrat! Am construit sute de integrări in diferite limbaje de programare pe diferite tipuri de platforme, fie ca ai nevoie de un import sau export de date de la partenerii cu care lucrezi, noi te putem ajuta.

1
CONTACT
2
GASIM SOLUTII IMPREUNA
3
LIVRAM PRODUSUL
React / Native
TypeScript
Logomark Logotype